Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مديرکل شيلات مازندران، بابل  قطب پرورش ماهي دراستان است.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابلسر، مهندس ولي اله محمدزاده مديرکل شيلات مازندران بيان کردوگفت:  با توجه به بررسي هاي انجام شده مصرف سرانه ماهي در ايران بين 10 تا 11 کيلوگرم مي باشد که اين رقم درمقايسه با استاندارهاي جهاني فاصله زيادي دارد و در استان مازندران ميزان مصرف 13/8کيلو گرم مي باشد بنابراين با توجه به اهميت ماهي و آبزيان در سلامت غذايي خانواده ها شيلات در جهت افزايش سرانه مصرف ماهي در سبدغذايي خانواره اقدام به برگزاري جشنواره هاي طبخ ماهي دراستان به ميزباني شهرستان بابل نموده است که ترويج فرهنگ آبزي مصرفي وبالابردن بردن سرانه مصرف آبزيان هدف اصلي اين جشنواره است ،           
وي درادامه بااشاره به اينکه دراين جشنواره انواع آبزيان پرورشي و دريايي و نيزساير محصولات شيلاتي با تنوع و قيمت تقريبا پاﺋين تر عرضه خواهد شد افزود: اين جشنواره به مدت 5روز درمحل پارک نوشيرواني برگزارخواهدشد که درروز آخر جشنواره (24 آبانماه) مسابقه طبخ ماهي راخواهيم داشت که در پنج محور: بهترين تزﺋينات،کيفيت وطمع غذا ،سهولت طبخ،حفظ ارزش غذايي ماهي ،باصرفه بودن برگزار که از سه نفرنفرات برتردرهرمحور بااهداي لوح وجواﺋز تجليل خواهدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرکل شيلات مازندران درادامه بابل  را قطب پرورش ماهي دراستان دانست و اظهارکرد: 14 درصد آبزيان پرورشي و 10 درصد مجموع آبزيان استان دربابل توليد مي شود و درواقع بابل قطب پرورش ماهي و ترمينال صادراتي آبزيان مي باشد واين جشنواره فرصت خوبي براي فرهنگ سازي آبزيان مي باشد که از همه ادارات شهرستاني انتظار است با همگرايي وهمدلي هرچه بيشتر بتوانيم جشنواره خوبي براي مردم شريف شهرستان برگزارنماﺋيم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جشنواره طبخ از20 آبانماه درپارک نوشيرواني بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست

تردد آسیب‌زای ماشین‌های سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل که طبق مصوبه شورای ترافیک ممنوع و تخلف به شمار می‌رود، به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری و میراثی شهرستان بابل، دوباره از سوی رانندگان متخلف از سر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان که دوباره جریان گرفته، کار را به جایی رساند که میراث دوستان و گردشگران بومی و غیربومی علاقمند به نماد تاریخی شهر بابل می‌گویند چرا کسی به فکر این بنای تاریخی در حال تخریب نیست.

 برای چندمین بار پیاپی در یک سال اخیر رانندگان خودروهای سنگین با کنار زدن سازه‌های آهنی و بتنی (نیوجرسی) که در زیر این پل تاریخی جانمایی شده بود، تردد خودروهای سنگین از زیر این پل را از سر گرفتند.

این ترددها به حدی نگران کننده شده که صدای اعتراض دوستدران میراث فرهنگی در حال بازدید از این بنای تاریخی را هم در آورده است.

 

.

 

پیشتر و در دی ماه سال گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را با عنوان "ماشین‌های سنگین بلای جان پل تاریخی بابل شده‌اند" منتشر کرد.

در آن گزارش مهران فلاح؛ رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل به خبرنگار تسنیم گفت: همه ما نسبت به وضعیت فعلی پل تاریخی محمدحسن خان نگران هستیم.

فلاح با تاکید بر اینکه تردد خودروهای سنگین از زیر پل ممنوع است، افزود: نیوجرسی‌هایی به عنوان مانع زیر طاق‌چشمه‌ها بر سر راه خودروها قرار داده شده، اما متاسفانه برخی افراد سودجو به این مهم توجه نمی‌کنند و با کنارزدن نیوجرسی‌ها به تردد از زیر پل اقدام می‌کنند، برای همین باید با تصویب یک قانون به طور جدی به این مسئله ورود کرد و مانع تردد آنها شد.

حمیدرضا قربانیا دلاور؛ رئیس شورای شهر بابل نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: بارها گفته‌ام که تنها راه برون‌رفت از این مشکل چندین ساله و مهم و نگران‌کننده این است که از ظرفیت و فرصت خدادادیِ رودخانه بابلرود و پل تاریخی آن باید به عنوان یک فرصت گردشگری استفاده کنیم. ما با تمام توان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی هستیم تا از این فرصت برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

با این همه به نظر می‌رسد هنوز اهتمام جدی از سوی مسئولان شهر بابل و استان مازندران برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از زیر پل صورت نگرفته و قرار دادن نیوجرسی در زیر پل هم به عنوان یک اقدام موقت نتوانسته مانع تردد خودروهای متخلف شود. 

به گزارش تسنیم، شورای ترافیک شهرستان بابل در 26 دی ماه 1400 مصوب کرد که تردد خودروهای سنگین از زیر این پل تاریخی ممنوع است، اما از آن تاریخ تاکنون چندین بار این مصوبه نقض و تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمد حسن خان از سر گرفته شده است.

نیوجرسی‌ها یا همان سازه‌های آهنی و بتنی که به منظور جلوگیری از تردد ماشین های سنگین در زیر این پل تاریخی مستقر می‌شود، به گونه‌ای است که رانندگان می توانند آن را با ماشین جا به جا کرده و از زیر پل عبور کنند.

در روزهای اخیر نیز تردد خودروهای سنگین در زیر این پل تاریخی از سر گرفته شده و واکنش و نگرانی میراث دوستان را به دنبال داشته است.

این پُل تاریخی که از گذشته های دور شهر بابل را به جنوب این شهرستان در بخش بندپی شرقی، بندپی غربی و گتاب متصل می‌کرد و در یک مقطعی از تاریخ، عبور احشام از روی آن انجام می‌شد. چند سال پیش میراث فرهنگی با قرار دادن نمادی از تندیس کوچ دامداران روی این پُل فضایی ایجاد کرد که عملا امکان تردد وسایل نقلیه و احشام از روی آن ناممکن شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران